Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

Interne vertrouwenspersonen

Als je problemen hebt die je liever eerst vertrouwelijk bespreekt met iemand, kun je terecht bij één van de vertrouwenspersonen. Dit hoeft niet per se een vertrouwenspersoon op jouw locatie te zijn. Je kunt in de brochure lezen wie de vertrouwenspersonen zijn.
Het team van vertrouwenspersonen is er voor sociaal-emotionele problemen, als je je zorgen maakt over jezelf of over anderen, of als je gepest wordt of je buitengesloten voelt. Als je een gesprek wilt, kun je vragen aan je mentor om je aan te melden, maar je kunt ook zelf een mailtje of appje sturen naar de vertrouwenspersoon die je graag wilt spreken.

folder Vertrouwenspersonen

Meer weten?

Hieronder vind je een aantal links naar sites waar je hulp kunt vinden op alle gebieden!

Cyberpesten

Pesten kan een grote invloed hebben op je leven. Ook je toekomst kan erdoor bepaald worden. Omdat we tegenwoordig veel online communiceren, komt online pesten steeds meer voor. Op de site van vpngids.nl kunnen ouders veel informatie vinden over de kenmerken van cyberpesten en wat je als ouders kunt doen om het tegen te gaan. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Depressief door school

Heb jij het idee dat je depressief bent door school? Maakt school je ongelukkig? Ben je vaak somber en denk je wel eens: ‘van mij hoeft het allemaal niet meer’?

Een depressie kan tot gedachten over zelfmoord leiden. Wees je ervan bewust dat zelfmoord een onomkeerbare keuze is en niet de enige oplossing.
Klik op de onderstaande button voor online hulp

Hulp bij eetproblemen

EETPROBLEEM OF EETSTOORNIS?
Als je problemen hebt met eten, heb je dan direct een eetstoornis? Wanneer heb je eigenlijk een eetstoornis? En wat is het verschil tussen een eetprobleem en een eetstoornis? Of is dat hetzelfde? Om te beginnen bij de eerste vraag: nee, als je problemen hebt met eten, dan heb je niet direct een eetstoornis. Een eetprobleem is niet hetzelfde als een eetstoornis. Meer weten? Klik op de onderstaande button

Jellinek

Denk je dat je verslaafd bent aan alcohol, drugs of gamen en ben jij op zoek naar hulp voor jezelf, een familielid of naaste of heb je een vraag, dan ben je bij Jellinek aan het juiste adres.

Heb ik een verslaving?
Vraag je je af of je te veel alcohol of drugs gebruikt? Te vaak gokt of te veel verlangt naar gamen, internetten, seks of eten? Het is niet zo dat mensen meteen verslaafd raken. Dat verschilt per persoon en per middel. Ook de omgeving speelt een rol. Ga je om met mensen die veel drinken of gebruiken dan is het vaak moeilijker om zelf maat te houden. Klik op de onderstaande button voor meer info.