Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

Projectklassen

Kom jij volgend jaar naar de locatie AP van het Schoonhovens College? Dan kom je niet alleen in een mavo/havo, vwo/havo of tto-klas, maar kies je ook voor een projectklas.
Het hele jaar krijg je twee extra lessen per week in het thema dat jij gekozen hebt. Bij elk project maak je een eindpresentatie, zoals een tentoonstelling of sportdag.
De projectklas: echt iets voor jou!

Sportklas

In de sportklas ga je twee uur per week extra sporten en wordt jouw conditie dus super goed. Ook organiseer je samen met de andere leerlingen uit je projectklas een sportdag.

Designklas

In de designklas ontwerp en maak je dingen bij techniek, leer je om te gaan met de 3D-printer (dus leer je ook programmeren) en help je mee met het opzetten van de Shownight (decor bouwen, licht en geluid).

Theaterklas

Leer teksten uit je hoofd en speel! Ben jij een echt podiumdier, maar wil je ook de andere aspecten van het theater bekijken? Dan is de theaterklas iets voor jou! Je verdiept je in theatergeschiedenis, maar maakt natuurlijk ook samen een voorstelling.

Wereldklas

In de wereldklas leer je kijken naar andere culturen, je vraagt je af wie de grote filosofen waren en welke leiders een grote invloed op ons hebben gehad. Daarnaast zet je je ook in voor de wereld om je heen en organiseer je samen een Goede Doelen Actie.