Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids

Voorlichting tweetalig vwo

Op woensdag 2 februari organiseren wij een try-out-middag voor leerlingen uit groep 8 die interesse hebben in tweetalig onderwijs op vwo-niveau. Deze middag is ook (juist!) voor leerlingen die nog twijfelen of geen idee hebben of ze het leuk zouden vinden om tweetalig onderwijs te volgen, of die het erg spannend vinden. Aanmelden voor deze middag kan via een mail aan tto@schoonhovenscollege.nl.

Op dezelfde dag organiseren wij 's avonds van 19.00 - 20.00 uur een online voorlichtingsavond voor ouders over hetzelfde onderwerp. Bent u geïnteresseerd? Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Algemeen

Je staat voor een spannend moment in je leven: een middelbare school kiezen. Hoe weet je nou welke school het best bij jou past? Op deze website kun je veel informatie vinden en filmpjes en foto's bekijken. Met onze 360 graden tour loop je virtueel door de locaties. Maar het leukst is het natuurlijk om echt langs te komen op onze meeloopdagen of Open Avond/Dag.

Inmiddels zijn de meeloopdagen en algemene Open Dagen al geweest. Heb je ze gemist en vind je dat jammer? Stuur dan een mail naar Vera van Schajik, vvs@schoonhovenscollege.nl, onder vermelding van "Open dag gemist". Wij nemen dan graag nog even contact met je op.

Je bent welkom! Wij zijn een openbare school, een school waar je jezelf mag zijn. En we hebben alle onderwijstypes in huis, voor elk niveau en elke soort leerling. Of je nou denkt naar het vmbo basis/kader te gaan of naar vmbo-t (dat heet bij ons mavo), havo of vwo: je kunt bij ons terecht. Denk je na over het gymnasium? Ga dan ook eens kijken bij tto (tweetalig onderwijs op vwo-plus niveau). Het niveau is daar even hoog en je leert er gigantisch veel dingen waar je wat aan hebt in je latere leven.

Meer weten? Klik ook eens op de informatiebuttons hieronder. Tot gauw!