Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

TTO Graduation V4a en V5a

2 november 2021

Woensdag 27 oktober was daar dan eindelijk, na anderhalf jaar corona, ‘The Graduation Ceremony’ voor V4a & V5a voor het behalen van hun Cambridge Certificaat. V5a heeft hiervoor vorig jaar oktober een 4 uur durend examen doorlopen en V4a afgelopen juni.
Het niveau C1 Advanced is een van de Cambridge English-kwalificaties. Dit laat zien dat je een goede Engelse taalvaardigheid hebt. Het examen is een ijkmoment in het curriculum om te zien waar onze leerlingen staan. Ze hebben het geweldig gedaan. Anne uit V4a heeft zelfs het C2- proficiency niveau behaald, wat een bijzonder hoog niveau is voor een leerling. Een C2 Proficiency kwalificatie laat de wereld zien dat je het Engels op een uitzonderlijk niveau beheerst. Het bewijst dat je vloeiend kunt communiceren met de verfijning van een Engelse native spreker.

Tijdens deze avond namen we de leerlingen mee in hun reis van de afgelopen 3 & 4 jaar in de TTO middels een Kahoot. Na de Kahoot was het aan de leerlingen om hun ouders/grootouders te laten zien wat er op hen indruk heeft gemaakt en wat zij geleerd hebben. De leerlingen vertelden in het Engels over hun ervaringen en wensen voor de komende jaren in TTO. Via objecten die ze meegenomen hadden van hun trips, lieten ze zien welke mooie herinneringen en ervaringen ze hebben opgedaan.
De Canterbury hoodies symboliseren de hechte vriendschappen die ze sloten als klas, de red phone booth sleutelhanger symboliseert de out-of-their-comfort-zone gesprekken die ze moesten houden met wildvreemden in het Engels, en de Big Ben cookiejar met de heerlijke koekjes, vertegenwoordigde de lol die ze samen hadden tijdens de reis.
Het was een hartverwarmende avond. We zijn enorm trots op wat onze TTO leerlingen in deze uitdagende tijden hebben bereikt. Dit geeft vertrouwen in wat er nog komen gaat.

Terug naar overzicht