Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids

lerares Duits Violetta presenteert ‘Taalstad’ aan Griekse collega’s

3 maart 2021

Duits docente Violetta van der Laan gaat internationaal! Dinsdagavond heeft ze voor honderd Griekse collega’s een succesvol webinar gegeven. Er is daar veel belangstelling voor haar leermethode ‘Taalstad’. Hierbij laten leerlingen aan de hand van rollenspellen hun kennis van de Duitse taal zien.
Twee weken geleden ontving mevrouw Van der Laan een mail van de schoolcoördinator voor het lesgeven Duits in Oost-Macedonië en Thracië. De schoolcoördinator had haar presentatie van de Taalstad gezien op de website van het Goethe Instituut van New York. Zij is daar zo enthousiast over geworden dat mevrouw Van der Laan werd gevraagd een webinar te geven. Bedoeling daarvan: om haar Griekse collega’s voor deze leermethode te enthousiasmeren. Met het enthousiasme van mevrouw Van der Laan moet dat zeker gelukt zijn! Ga zo door!

Lees meer via:
https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/schoonhovense-lerares-duits-violetta-presenteert-taalstad-aan-griekse-collegas/?fbclid=IwAR2ittMNkZUVO9-ZMGhF-jz-O06ZK-LohKF6Rhxu22LBCS1ofORIt54Wlog

en/of

klik op de foto voor het interview dat zij naar aanleiding van het webinar gaf aan RTV Krimpenerwaard.

Terug naar overzicht