Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
3 september 2022

Net als havo 5 vertrok mavo 4 in de startweek naar het altijd gezellige Ransdaal in Limburg, om de groepsband te verstevigen door middel van allerhande activiteiten.
Het was heerlijk weer en iedereen had er zin in. De eerste stop was Valkenburg, waar een enorm bounce-net wachtte, waarin je al springend helemaal rond kon met megaballen. In no time stond het zweet iedereen op de rug.
Daarna lasergamen, waarbij Sebastiaan de allerbeste bleek te zijn, en ook nog de berg op om te rodelen. Na een stevige pastamaaltijd (en nog een thuisbezorgd.nl voor een paar zeer hongerige leerlingen...) was het ver na twaalven tijd om naar de kamers te gaan. De nacht verliep volgens de leerlingen prima maar volgens de docenten was het toch een kort nachtje.
De volgende dag was er ontbijt buiten onder de bomen. Maar de romantiek duurde niet lang. In de zinderende hitte stond een potje bergvoetbal op het programma. En dat was, zoals de naam doet vermoeden, vrij lastig. De wandeling en het outdoor escapespel in Maastricht hadden ook wel te lijden onder de hitte, maar dat mocht de pret niet echt drukken.
Vrijdagochtend bleven de leerlingen, ondanks dat de energie een beetje op was, gezellig en enthousiast meedoen. Ze hebben o.a. leren kubben. En dhr Frank weet hoe je van drie leerlingen een olifant maakt.
Het was een heel leuk, gezellig, sportief en warm kamp. Een mooie start om samen het examenjaar in te gaan.

Terug naar overzicht