Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
23 november 2023

Ervaringsweek = inspiratieweek

De week van 20 t/m 24 november staat voor klas 2 van het vmbo en de mavo in het teken van de kennismaking met het bedrijfsleven. In deze Ervaringsweek bezoeken deze tweedeklassers verschillende bedrijven in de regio. Er doen dit jaar ruim 40 bedrijven mee. Vol enthousiasme hebben zij stuk voor stuk fantastische workshops voor onze leerlingen georganiseerd!
De aula van de locatie Vlisterweg is in het kader van de Ervaringsweek door STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) omgebouwd tot een Load en Road experience centre. Op deze manier kunnen de leerlingen kennismaken met de mogelijkheden in de transport en logistiek.

Met dank aan de betrokken bedrijven:
Bouwmensen, Blonk, GPI, Rivero Schoonhoven, Gemeente Krimpenerwaard, Waardse Kids, WexHolland, Otolift, Elmon, Logisticon, HieselaarBV, STL, Enver, Stephan Tellier, Lopikfit, Maarten Littel, Joris Veer, Zijderlaan, L&C, Styling workshop, Kluswijs Schoonhoven, Pedicure Anita, Hoekse Gang, Gerco, Gemeente Lopik, Kruiswijk, Keukencentrum Schoonhoven, Dutch Spiral, Ziezo KDV, Littel interieurbouw, de Vries en Verburg, Clay, Poldergym, Slagerij van Laar, Tectum, Belvedere, Radiair, Bezemer Bouw, Schilt Engineering, Groei en Bloei, Van Herk Makelaars, Maaike Littel

Terug naar overzicht