Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

Canterbury

31 mei 2022

Ontzettend mooi weer, vrolijke leerlingen, gezelligheid en het “Harry Potter huis” (YHA hostel) voor ons alleen. Zo startte de meerdaagse trip (12-13 mei) naar Canterbury voor B1a en B2a.
B2a had deze reis vorig jaar moeten missen vanwege corona, dus daarom gingen beide klassen dit jaar gezellig samen.

Het was een groot succes. B2a ging direct door naar het Wildwood park waar ze meer leerden over de dieren die in Engeland leven en welke projecten er lopen om deze te beschermen tegen het veranderende klimaat. En beide klassen deden een river tour in het centrum van Canterbury. Zo leerden ze over de geschiedenis “Canterbury Tales” en over het watermanagement in de stad.
Daarna begonnen ze allemaal aan de Scavenger Hunt waar ze locals moesten aanspreken om de weg te vinden en items moesten verzamelen voor leuke prijzen. Een echte English experience.

De volgende ochtend stond er een full English breakfast klaar om 7.30 en een lunch om mee te nemen. Daarna weer te voet richting het centrum om de magische Canterbury Cathedral te bezoeken. Na 2 uur in de Cathedral, waar de leerlingen met Engels vrijwilligers praatten om antwoorden te krijgen bij hun opdrachten, kregen de leerlingen tijd om hun Scavenger hunt af te maken. Er werd geluncht in het park bij de West Gate, waar B1a nog opdrachten voor Biology maakte. En natuurlijk was er nog tijd om lekker te shoppen voordat iedereen weer de boot op ging voor de terugtocht.

Terug naar overzicht