Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

Huiswerkbegeleiding

Hoe helpen wij je vooruit?

Huiswerk maken vereist discipline en dat kan voor sommige leerlingen wel eens een uitdaging zijn. Leerlingen die het lastig vinden om thuis geconcentreerd aan het werk te gaan, die moeite hebben om het schoolwerk te organiseren of die wat extra begeleiding voor een vak kunnen gebruiken, worden bij ons op verschillende manieren ondersteund:

Op beide locaties bieden wij huiswerkbegeleiding aan. Aansluitend aan hun laatste lesuur kunnen leerlingen die zich daarvoor hebben aangemeld op school onder begeleiding van een docent in een kleine groep hun huiswerk maken. De docent helpt de leerlingen daar bij het plannen en organiseren van het huiswerk. Dat is ook heel fijn voor leerlingen die thuis moeilijk de rust kunnen vinden om aan de slag te gaan.

Daarnaast werken wij samen met Top Tutors BV. Bij deze organisatie werken oud-leerlingen die tegen betaling bijlessen kunnen verzorgen voor leerlingen die dat nodig hebben. Dit doen zij in veel gevallen op school, ook aansluitend aan het laatste lesuur.
Voor tarieven en verdere informatie over Top Tutors: ga naar de website.